martedì 17 settembre 2013

INNOVASJON Of The Future srl: din distributør av innovative produkter sertifisert"Innovasjon for fremtiden s.r.l" - Består av Salento - spesialiserer seg på distribusjon av innovative produkter som, når det brukes riktig, ha en positiv effekt på livskvalitet og husholdningsbudsjettet.
Identifiserte produktet, IOTF gjøre forskning uten territorielle grenser, de mest pålitelige produsenter i verden. Pålitelighet er verifisert av inspeksjoner av selskaper og forsiktig analyse av globale kvalitet sertifiseringer. Etter den foreløpige verifiseringen av produsenten, IOTF inntektene, med spesifikke tester, til den endelige vurderingen av kvaliteten på produktet skal markedsføres. Bare produkter som passerer alle testene er merket

IOTF

Den elektroniske sigaretten er bare den første av de produkter distribusjon. Samtidig er IOTF allerede analysere muligheten for å lansere blant annet i 2014, en ytterligere innovative produkt kan erstatte, i driftskostnader null, tilførsel av elektrisk energi opp til 3 KW.

Kjøpe et produkt med IOTF merket er en garanti for kvalitet og pålitelighet.
Den IOTF merket er en garanti av artikler produsert av de beste produsentene i verden.
De IOTF merkevare produkter, samt å være utvalgt blant de i besittelse av EEC-sertifisering, er ytterligere testet av hensiktsmessige strukturer Salento.

Vil du vite mer?

Ring oss på 0833 772 497. Vi kan få en høy kvalitet på arbeidet.

Her nettstedet


Nessun commento:

Posta un commento