mercoledì 14 agosto 2013

Inovacioni Salento i së ardhmes kujdeset për të ardhmen dhe mirëqenien e klientëve të saj në jetën e përditshme"Risia e s.r.l ARDHMEN" - Përbëhet nga Salento - e specializuar në shpërndarjen e produkteve të reja të cilat, nëse përdoret mirë, postivamente ndikojnë në cilësinë e jetës dhe të buxhetit familjar.
Identifikuar produktin, IOTF bëjë kërkime pa kufij territoriale, prodhuesit më të besueshme në botë. Besueshmëria është verifikuar nga inspektimet e kompanive dhe analizë e kujdesshme e çertifikatave të cilësisë globale. Pas verifikimit paraprak të prodhuesit, të ardhurat IOTF, me teste të veçanta, Vlerësimi përfundimtar i cilësisë së produktit për të tregtohet. Vetëm produktet që kalojnë të gjitha testet janë shënuar
IOTF

Cigareve elektronike eshte ashtu i parë i shpërndarjes së produkteve. Ndërkohë, IOTF tashmë është duke analizuar mundësinë e nisjes në mesin e të tjerëve, në vitin 2014, një produkt inovativ mëtejshëm të aftë për të zëvendësuar, në zero kosto operative, furnizimi i energjisë elektrike deri në 3 KW.
Blerja e një produkt me markë IOTF është një garanci e cilësisë dhe besueshmërisë.
Markë IOTF është një garanci e artikujve të prodhuara nga prodhuesit më të mira në botë.
Produktet e markave IOTF, si dhe u zgjodhën nga mes atyre në posedim të certifikimit EEC, janë testuar më tej nga strukturat përkatëse Salento.

Dëshironi të dini më shumë?

Ju lutem na telefononi në 0833 772 497. Ne mund të merrni një punë me cilësi të lartë.Këtu faqe

Nessun commento:

Posta un commento