martedì 20 agosto 2013

INOVACIJE ZA BUDUĆNOST srl: Vaš distributer inovativnih proizvoda ovjerenU "Inovacije BUDUĆNOSTI s.r.l" - Sastoji se od Salento - specijalizirana u distribuciji inovativnih proizvoda koji, ako se dobro koristi, postivamente utiču na kvalitet života i kućni budžet.
Utvrđene proizvod, IOTF učiniti istraživanje bez teritorijalnih ograničenja, najpouzdaniji proizvođača u svijetu. Pouzdanost je ovjeren od strane inspekcije kompanija i pažljivu analizu globalne kvalitete Certifikati. Nakon preliminarne provjere proizvođača, IOTF nastavlja, sa specifičnim testovima, konačnu ocjenu kvalitete da bi se proizvod na tržištu. Samo proizvodi koji prolaze svi testovi su označene

IOTF

Elektronski cigareta je samo prvi od proizvoda distribucije. U međuvremenu, IOTF već analizira mogućnosti pokretanja između ostalog, u 2014, još inovativni proizvod sposoban za zamjene, u operativnim troškovima nula, dovod električne energije do 3 kW.

Kupnje proizvoda s markom IOTF je garancija kvalitete i pouzdanosti.
U IOTF marka je garancija proizvoda od strane najboljih svjetskih proizvođača.
U IOTF brand proizvoda, kao što izabran iz reda onih u posjedu EEZ certifikata, dodatno su testirani od strane odgovarajućih struktura Salento.

Želite saznati više?

Molimo nazovite nas na 0833 772 497. Možemo dobiti kvalitetan rad.

Ovdje sajtu

Nessun commento:

Posta un commento